×

Špeciality z bryndze

Komentáre vypnuté na Špeciality z bryndze

Špeciality z bryndze

Máj je v gastronómií už roky spájaný so špecialitami z májovej bryndze, ktorá má práve na jar jemnú maslovú chuť. Vyrába sa z čerstvo nadojeného mlieka, keď sú ovečky na paši. Májovú bryndzu odborníci považujú za unikátny patent prírody s prezývkou biele zlato.

 

Špeciality z bryndze / v máji ochutnajte:

Predjedlo:
• Bryndza troch chutí podávaná s domácim chlebom

 Polievka:
• Bryndzový krém s praženými mandľovými lupienkami a pestom z medvedieho cesnaku

Hlavné jedlo:
• Bravčová panenka v bylinkovej cruste, jemná špargľová omáčka so zemiakovo-bryndzovým pyré, restované baby zemiačiky
• Zmes listových šalátov s bryndzovými guličkami v pažítke, mladou reďkovkou a opekanými zemiakovými haluškami, dekorované chipsom z červenej repy

Dezert:
• Slovenský bryndzový koláč so slaninkou

 

Rezervácie a viac informácií: 0915 809 957 / prevadzka@hoteltenis.sk

 

Špeciality z bryndze

 

 

Newsletter

Čo máme nové, pravidelne e-mailom

Ďakujeme, že ste sa prihlásili na odber.

Nepodarilo se odoslať požiadavku.