Bryndza má práve na jar jemnú maslovú chuť. Vyrába sa z čerstvo nadojeného mlieka, keď sú ovečky na paši. Májovú bryndzu odborníci považujú za unikátny patent prírody s prezývkou biele zlato. Doprajte si ho počas mája a júna aj vy.
Špeciality z bryndze / v máji a v júni ochutnajte:
Predjedlo:
• Bryndza troch chutí podávaná s domácim chlebom
Polievka:
• Bryndzový krém s praženými mandľovými lupienkami a pestom z medvedieho cesnaku
Hlavné jedlo:
• Bravčová panenka v bylinkovej cruste, jemná špargľová omáčka so zemiakovo-bryndzovým pyré, restované baby zemiačiky
• Zmes listových šalátov s bryndzovými guličkami v pažítke, mladou reďkovkou a opekanými zemiakovými haluškami, dekorované chipsom z červenej repy
Dezert:
• Slovenský bryndzový koláč so slaninkou
Rezervácie a viac informácií: 0915 809 957 / prevadzka@hoteltenis.sk