Najlepšia bryndza má práve teraz v máji svoju sezónu. Má jemnú, maslovú chuť. Vyrába sa totiž z čerstvo nadojeného mlieka, keď sú ovce na paši, zatiaľ čo tá zimná je oveľa slanšia práve pre jej konzervovanie soľou. Bryndza je zdrojom mnohých probiotických živých kultúr, posilňuje imunitný systém a priaznivo pôsobí na trávenie.
Špeciality s jarnou bryndzou – špeciálne menu mesiaca máj
01.05.2017 – 31.05.2017
Predjedlo:
• Tradičná bryndzová nátierka s pažítkou, toast
Polievka:
• Demikát
Hlavné jedlá:
• Kuracia roládka plnená baby špenátom s pestom z medvedieho cesnaku
• Domáce bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou
Viac informácií na:
Mobil: 0915 809 957
E-mail: prevadzka@hoteltenis.sk