×

Iskra jari na tanieri

Komentáre vypnuté na Iskra jari na tanieri

Iskra jari na tanieri

Čím je teplejšie, viac sa obzeráme po ľahších jedlách. Na mesiace marec a apríl pripravil šéfkuchár chuťovky z rýb, zeleniny, syra, či bryndze. Veríme, že si každý nájde svoj kúsok „nebíčka v papuľke“ a pocíti jarné iskrenie.

 

Iskra jari na tanieri / marec a apríl

Predjedlo:
• Marinovaný pstruh, kôpor, smotana, prepeličie vajíčko, rilletes z bielej reďkovky a wasabi

 Polievka:
• Cuketový krém, halloumi syr, mliečna pena dekorovaná čiernou soľou

Hlavné jedlo:
• Grilovaná bravčová panenka na kréme z jarnej cibuľky, pečený zemiak plnený bryndzou, slaninové oškvarky
• Grilovaný kravský syr, mix listových šalátov, restované hrušky v karameli, pečená cvikla, granátové jablko

Dezert:
• Tvarohový krém so škoricovým nádychom parfumovaný hoblinkami čokolády a kôrou z limetky, lesné ovocie

 

Rezervácie a viac informácií: 0915 809 957 / prevadzka@hoteltenis.sk

 

Iskra jari na tanieri

 

Newsletter

Čo máme nové, pravidelne e-mailom

Ďakujeme, že ste sa prihlásili na odber.

Nepodarilo se odoslať požiadavku.