Čím je teplejšie, viac sa obzeráme po ľahších jedlách. Na mesiace marec a apríl pripravil šéfkuchár chuťovky z rýb, zeleniny, syra, či bryndze. Veríme, že si každý nájde svoj kúsok „nebíčka v papuľke“ a pocíti jarné iskrenie.
Iskra jari na tanieri / marec a apríl
Predjedlo:
• Marinovaný pstruh, kôpor, smotana, prepeličie vajíčko, rilletes z bielej reďkovky a wasabi
Polievka:
• Cuketový krém, halloumi syr, mliečna pena dekorovaná čiernou soľou
Hlavné jedlo:
• Grilovaná bravčová panenka na kréme z jarnej cibuľky, pečený zemiak plnený bryndzou, slaninové oškvarky
• Grilovaný kravský syr, mix listových šalátov, restované hrušky v karameli, pečená cvikla, granátové jablko
Dezert:
• Tvarohový krém so škoricovým nádychom parfumovaný hoblinkami čokolády a kôrou z limetky, lesné ovocie
Rezervácie a viac informácií: 0915 809 957 / prevadzka@hoteltenis.sk