×

Regionálne variácie

Komentáre vypnuté na Regionálne variácie

Regionálne variácie

V septembri Vás pozývame ochutnať regionálne jedlá, ktoré náš šéfkuchár prináša v rôznych variáciách. Typické pre toto obdobie je používanie surovín ako sú huby, cvikla, zemiaky, tvaroch, či gaštany.

 

Regionálne variácie / 01. – 30. september 2017

Predjedlo:
Vyprážané korbáčiky vo vínovom cestíčku s brusnicovou omáčkou

Polievka:
Cviklový krém so zázvorom a kyslou smotanou

Hlavné jedlo:
Prepelička plnená gaštanovou fášou na krémovom rizote z lesných húb
Bravčová panenka na zemiakových plackách s údeným syrom   

Dezert:
Tvarohové guľky plnené čučoriedkami s ostružinovou teplou omáčkou

 

Rezervácie a viac informácií:
E-mail: prevadzka@hoteltenis.sk
Mobil: 0915 809 957

Regionálne variácie


 

 

Newsletter

Čo máme nové, pravidelne e-mailom

Ďakujeme, že ste sa prihlásili na odber.

Nepodarilo se odoslať požiadavku.