×

KONGRESS, VÝSTAVA TECHNIKY A ELEKTROSPOTREBIČOV

Komentáre vypnuté na KONGRESS, VÝSTAVA TECHNIKY A ELEKTROSPOTREBIČOV

KONGRESS, VÝSTAVA TECHNIKY A ELEKTROSPOTREBIČOV

Októbrový príchod kamiónov do Hotela Tenis, ohlásil aj tento rok blížiacu sa veľkú výstavu techniky a elektrospotrebičov. Technický tím sa pustil s chuťou do práce a za pár dní dostal priestor Hotela Tenis nový rozmer.  Hlavná časť výstavy sa odohráva v krytej tenisovej hale. Klient na menšie organizačné porady využíval aj ostatné hotelové priestory. Pred hlavným dňom je potrebné aj školenie obchodných zástupcov, ktoré sa odohrávalo v kongresovej sále Parita. Školiteľ mal k dispozícii aj technické vybavenie. Počas coffee break-u sa občerstvili kávou, čajom, slaným či sladkým pečivom. Chutné obedy a večere sa celému tímu podávali vo vynovenej reštaurácii, formou jednotného menu.
Raňajší zhon v deň výstavy sa začal hneď po bufetových raňajkách. V deň výstavy sme pre klienta zabezpečili aj usmerňovanie parkovania na hotelovom parkovisku, ktorého kapacita je viac ako 200 áut. Kongresová sála Parita sa stala pre tento deň miestom prijímania objednávok. V Glórii naopak prebiehali školenia organizátorov aj s ľahkým občerstvením. O prísun informácii a tiež o zábavu bolo postarané moderátorskou stálicou Slávom Jurkom. Príjemnú atmosféru navodzovala živá kapela, ktorej pódium bolo poňaté skutočne netradične. Na dlhých nosníkoch do výšky bol postavený stage, kde hrali hudobníci známe piesne domácej ale aj zahraničnej produkcie. Osvieženie poskytli nie len chutné kulinárske špeciality ale aj oku lahodiace farby nových modelov značkových kuchynských spotrebičov. Aj tento ročník výstavy sa nezaobišiel bez populárneho pražského michelinovského šéfkuchára. Na to, aby špeciality z rýb a mäsa boli prvotriedne delikatesy, prepravovali sa v špeciálnom chladiacom aute. Fascinujúci chuťový zážitok si nenechali ujsť ani tí, ktorí milujú sushi, v mini sushibare. Sladké palacinky s karamelovo-pomarančovým sirupom rozvoniavali navôkol a lákali snáď každého k ich ochutnávke. Návštevníci výstavy tento rok mohli absolvovať aj degustáciu vín vo vinárskom kútiku. Nová reštauračná časť s vínotékou, v presklenom salóniku, hostila VIP klientov. Naša kuchyňa musela v tento deň zabezpečiť denný cattering až pre 300 osôb. Priestor medzi novou zimnou záhradou a reštauráciou na pár hodín poskytol zázemie na podávanie marinovaného pečeného bravčového stehna. Aj takto si gurmáni mohli prísť na svoje. Po vydarenom dni čakala náš hotelový tím ešte jedna skúška. Večerná recepcia pre vyše 200 osôb v kongresovej sále Vittória. Okrúhle stoly a slávnostné bordové prestieranie vytváralo hrejivú atmosféru večerného rautu. Slastná ochutnávka karibských rumov prispievala od začiatku k dobrej nálade ako aj hlavný program večera, ktorý zabezpečoval DJ a temperamentný kubánsky spevák Lazaro. Spestrením bolo aj živelné vystúpenie desiatich bubeníkov. Na raut boli pripravené štedré bufetové stoly plné tradičných špecialít ale aj obľúbených jedál zahraničnej kuchyne. Nespútaná zábava pokračovala počas celej noci.
Aj tento ročník výstavy nám nadelil mnoho výziev, ale veríme, že boli splnené k najvyššej možnej spokojnosti klienta. A už teraz sa tešíme na ďalší rok.