Špeciality prichystané na váš stôl
v ponuke od 9. mája 2025
Polievka
- Bryndzovo-pórková polievka zdobená parenicovou slamou, blanšírovaným pórikom a letným kvietkom
Teplé predjedlo
- Vyprážaný kozí syr v chlebovej strúhanke na reďkovkovom šaláte s rukolou, bylinkový dip, toasty
Hlavný chod
- Pastiersky jahňací perkelt na červenom víne so saturejkou korením, domáce halušky s medvedím cesnakom
- Grilovaný filet zo pstruha na cukrovom mladom hrášku a farebnej teplej zeleninke, biela estragónová omáčka, jemné zemiakovo-hráškové pyré
- Špargľovo paradajkový šalát s lahodným syrom Buratta, dressing z olivového oleja abalsamica, sypaný píniovými orieškami a dekorovaný čerstvou bazalkou
Dezert
- Čerešňovo-višňové pokušenie (čerešňovo-višňový dezert, višňová zmrzlina, omáčka z horúcich višní)